Acht jarige topper schenkt staart aan Haarwensen

De acht jarige Anoeska Louwsma uit Achlum wilde al langer haar lange haar korter hebben om dan vervolgens de staart te schenken aan de stichting Haarwensen.

Samen met haar moeder gingen ze op zoek naar een kapper die dit voor hun kon doen.

Kappers die aangesloten zijn bij stichting Haarwensen knippen de staart af en knippen vervolgens gratis een nieuwe coupe voor de haardonor. Hairstyle Haarsma is zo’n kapper waar regelmatig een staart gedoneerd wordt aan Stichting Haarwensen.

Anita Haarsma vindt het geweldig om dit te doen voor deze stichting. Zij maken van de staarten die ze binnen krijgen pruiken die vervolgens weer geschonken worden kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De achtjarige Anouska toont trots haar vlecht.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.