Aannemersbedrijf A. Faber B.V.

Aannemersbedrijf A. Faber B.V. is een Grondverzet gelegen aan De Marne II, De Marne 209 in Bolsward.

Meer informatie over Aannemersbedrijf A. Faber B.V. in Bolsward

Aannemersbedrijf A. Faber B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in grondwerk en civieltechnische werkzaamheden, met name op het gebied van straten, wegen, (fiets)paden en parkeerterreinen. Ze hechten veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid, zowel voor het milieu als voor hun medewerkers. Recentelijk zijn ze een samenwerking aangegaan met de voedselbank Bolsward en zijn ze bezig met het verduurzamen van hun wagenpark. Op 10 maart 2023 hebben ze maar liefst 2 nieuwe Liebherr 922 rupsgraafmachines aan hun wagenpark toegevoegd.

Wil je weten wat Aannemersbedrijf A. Faber B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aannemersbedrijf A. Faber B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aannemersbedrijf A. Faber B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aannemersbedrijf A. Faber B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Aannemersbedrijf A. Faber B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aannemersbedrijf A. Faber B.V.

Bezoekers bekeken ook