Aankomend weekend Bolswarder Keatswykein

Net bekomen van het Heamielstaat het komende weekeinde het Bolswarde rKeatswykein op het programma. Top- en recreatief kaatsen in Bolsward op en rond het kaatsveld ’t Oordje.

Op donderdag 5 juli staat de Feestpartij voor de jeugd op het programma. Een kaatspartij voor de jeugd van Bolsward met diverse acts.

Vrijdag om 14.30 uur is het beurt voor de Dames Hoofdklasse. 8 partuur dames strijden onderling om de mooie prijzen en kransen die in Bolsward zijn te halen.

De Súdwest-Fryslânpartij begint zaterdag 7 juli om 09.30 uur. Er wordt gekaatst in drie klassen bij de Heren en één bij de dames. Volop kans dus om één van de vele prijzen te winnen.

Het sluitstuk van het BolswarderKeatswykein is op zondag 8 juli. Om 11.00 uur zullen de Heren hoofdklassers hun vorm laten zien. Dat mag ook wel, want de tijd tot de PC is kort en er moeten punten voor de ranking worden gehaald.

Het mooie aan het BolswarderKeatswykein is natuurlijk dat de entree alle dagen gratis is. Zowel op zaterdag als op zondag is er live-muziek.

Dus allen het komende weekeinde naar `t Oordje!

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.