Aanbiddingsconcert REYER in Bolsward

BOLSWARD – Op 24 juni komt aanbiddingleider Reyer  (29) met zijn band naar Bolsward om daar een aanbiddingsconcert te geven.

Reyer van Drongelen is één van de nieuwe jonge talenten die zich bezig houdt met het schrijven en maken van aanbiddingsmuziek, zowel Nederlandstalig als Engelstalig. Sommige nummers van hem zijn opgenomen in de Opwekkingsbundel. Op zijn website schrijft hij over zijn muziek: “Ik wil God aanbidden met mijn hele hart en het is mijn passie om anderen daarin mee te nemen.” Bij het grote publiek is hij bekend geworden als bandlid van de BEAM-Worshipband op de EO-Jongerendag en als bandlid/aanbiddingsleider bij de Pinksterconferentie Opwekking. Daarnaast is Reyer als dj actief en produceert hij regelmatig remixes van bekende aanbiddingsliederen.

De afgelopen jaren heeft hij twee eigen CD’s uitgebracht: ‘Eeuwig licht’ en ‘Resound’. Met Pinksteren is zijn derde live-CD uitgebracht: ‘Hoop in Mij’,  met Nederlandstalige aanbiddingsliederen. In juni zal Reyer met zijn band daarom kriskras door Nederland toeren en in totaal 8 aanbiddingsconcerten geven, waarbij de nieuwe liederen van ‘Hoop in Mij’ centraal staan en worden aangevuld met ander inmiddels bekend materiaal.  Zijn optreden in Bolsward op zondag 24 jun is één van deze tour-concerten. Het concert is om 20.00 uur in gebouw Het Keerpunt, aan de Burg. Praamsmalaan 35 te Bolsward. De organisatie voor deze avond is in handen van Zingen in de Kerk, een afdeling van Kerk in Actie. De toegangsprijs bedraagt €  7,50 per persoon en de kaartverkoop loopt alleen via www.zingenindekerk.nl/reserveren/reyer-christelijke-gemeente-het-keerpunt-bolsward . Incasso van de toegangsbewijzen vindt pas na het concert plaats. De inkomsten uit deze kaartverkoop zijn voor een goed doel van Kerk in actie: Moedige moeders in Oeganda (www.kerkinactie.nl/projecten/steun-voor-kwetsbare-gezinnen-in-noord-oeganda ).

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.