Aaipop breidt kaartverkoop uit

De organisatie van het Aaipop festival in Nijland heeft besloten om naast de vaste verkooppunten uit te breiden naar Bolsward.

Dit om iedereen een kans te geven om aan een kaartje van 15 euro te komen. De Primera aan de Nieuwmarkt 13 in Bolsward heeft dit verkooppunt mogelijk gemaakt.

De vaste Aaipop bezoekers hebben al massaal een voorverkoop kaart gekocht. In Nijland zijn hiervoor 2 verkooppunten, de Mande in Nijland aan de Tramstraat 2 en in de Herberch fan Nijlân aan de Ingenawei 1. Online zijn voorverkoopkaarten te krijgen voor 16 euro. Deze online verkoop loopt tot en met 31 maart ’15.

Het Aaipop festival is het enige Friese festival. De 28ste editie dit jaar is dit jaar op 3 podiums, met 15 bands en artiesten en Sipke de Boer uit Witmarsum als presentator.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.