A7 tussen Sneek en Joure dicht door omhoogkomend asfalt

Op de A7 is tussen Joure en Sneek schade aan het wegdek geconstateerd. Vanwege de veiligheid voor de weggebruiker is de weg momenteel in beide richtingen dicht.

Er wordt onderzoek gedaan naar het ontstaan van de schade en hoe dit hersteld gaat worden. Het is nog niet bekend wanneer de weg weer open is.

Tot het onderzoek is afgerond, wordt verkeer richting het noorden vanaf knooppunt Joure omgeleid via de A7, A32 en N31. Weggebruikers in de andere rijrichting worden vanaf knooppunt Zurich vice versa omgeleid. Verkeer vanuit het zuiden dat richting Sneek wil, kan gebruikmaken van de omleidingsroute U51. In de andere rijrichting worden weggebruikers richting Sneek omgeleid via de omleidingsroute U98.

Bron: Rijkswaterstaat 

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Related posts

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.