Aanvraag Omgevingsvergunning wateractiviteit WF-544966 Kabel leggen of onderhouden Harlingerstraat 65 te Bolsward

DeBolswardgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag Omgevingsvergunning wateractiviteit WF-544966 Kabel leggen of onderhouden Harlingerstraat 65 te Bolsward.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 14 maart 2024 heeft het dagelijks bestuur van Wetterskip Fryslân een aanvraag ontvangen van Eurofiber Nederland te Maarssen, voor het leggen of onderhouden van een kabel aan de Harlingerstraat 65 te Bolsward. De aanvraag zal worden behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt Wetterskip Fryslân een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag. De termijn kan worden opgeschort als er aanvullende gegevens nodig blijken te zijn. De termijn kan eventueel ook één keer worden verlengd met zes weken. U kunt nu geen bezwaar maken. Als de vergunning wordt verleend of geweigerd, publiceren we een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over het besluit bekijken en bezwaar maken. Informatie Voor nadere informatie over deze omgevingsvergunning wateractiviteit kunt u contact opnemen met ons klantcontactcentrum op tel. 058 2922222, e-mailadres: info@wetterskipfryslan.nl

 

Onderwerp: watervergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deBolswardgids.nl op 07-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Bolsward, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deBolswardgids.nl
Redactie deBolswardgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen bolsward
  2. 9e524f4d400c97fc8772caf88c4cd7fb

Gerelateerde berichten