9e editie van de Trucktour groot succes (video en foto update)

Zaterdag 24 mei werd de 9e editie gehouden van de trucktour van Bolsward.

Een rit waarbij mensen met een beperking een middag mee mogen rijden op een vrachtwagen. In totaal reden deze dag 150 vrachtwagen in drie colonnes door een deel van Friesland.

 

De deelnemers genoten volop van het geronk van de motor, het claxoneren en het zwaaien naar de vele toeschouwers langs de kant. Maar ook de begeleiders en chauffeurs genoten met volle teugen van de dag. Ook dit jaar had de organisatie geen problemen om de vrachtwagens en deelnemers bij elkaar te krijgen. 

Huwelijks aanzoek

Voor één van de vrachtwagenchauffeurs, Sjaak Lootsma, werd het wel een hele bijzondere trucktour. Zijn vriendin, Jesca Terpstra, had een bijzonder spandoek op het viaduct bij Schettens op gehangen met de tekst:”Sjaak wolst mei my trouwe?”. Helaas miste hij het spandoek aan het viaduct en werd het aanzoek later in de tent over gedaan en kon hij vol overtuiging “JA” zeggen.

(Er zal dit jaar geen door TV Bolsward geproduceerde DVD verschijnen)

 

Rode konvooi Foto album

Blauwe konvooi Foto album

Gele konvooi Foto album

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.