8e World Servant Nieuwjaarsduik

Het begint inmiddels een traditie te worden: de World Servants Nieuwjaarduik in Bolsward. Op 1 januari 2015 wordt voor de 8e keer de Nieuwjaarsduik georganiseerd door World Servants Bolsward.

Een mooie manier om sportief het nieuwe jaar in te luiden én een mooie plek om er naar te kijken en elkaar een mooi 2015 toe te wensen. World Servants is een wereldwijde organisatie die in landen waar de hulp het meest nodig is daadwerkelijk de handen uit de mouwen steekt. Niet alleen volwassenen, maar ook jongeren gaan op pad om mee te werken aan bouwprojecten om op die manier ‘te bouwen aan zichzelf door te bouwen voor een ander’. De kosten van de reis en de bouwmaterialen worden door de deelnemers zelf betaald en vooral de jongeren voeren allerlei acties om het geld bij elkaar te krijgen.

Hoewel er in 2015 vanuit Bolsward geen jongeren via World Servants op reis gaan, gaat de Nieuwjaarduik wel door. Wij weten dat er het volgend jaar een flinke groep staat te trappelen om in te tekenen op een project ergens in de wereld.

Als je mee wilt duiken ben je van harte welkom! Deelname vanaf 12 jaar; tot 16 jaar onder begeleiding van een volwassene die mee het water in gaat. Het is niet diep; wel koud! Het startschot zal om 13.00 uur gegeven worden door ds. Jaap van der Windt, predikant aan de Gasthuiskerk van Bolsward. We vragen van elke duiker €5,- (of meer) aan inleg, maar als je niet betaald, mag je toch het water in.

Doe je mee? Stuur even een mailtje naar worldservantsbolsward@hotmail.com Daag jezelf en elkaar uit en trotseer de kou! Kijken mag ook! Er is koffie, snert, broodje worst en alles voor het goede doel!

(nieuwjaarsduik 2014)

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.