Verleend CLZ-00003932, Julianapark aan de Snekerstraat en de binnenstad te Bolsward

DeBolswardgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verleend CLZ-00003932, Julianapark aan de Snekerstraat en de binnenstad te Bolsward.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester van de gemeente Súdwest-Fryslân maakt bekend dat er een evenementenvergunning is verleend: voor het evenement Evenementenvergunning voor Heamiel op 26-6 t/m 29-6-2024 Het besluit is verzonden op 13-06-2024. Voor het inzien van de vergunning kunt u contact opnemen met Team Vergunningen op het telefoonnummer +14 0515. De vergunning heeft als kenmerk CLZ-00003932. Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u hiertegen bezwaar maken. U doet dit door een brief te sturen naar de burgemeester van de gemeente Súdwest-Fryslân. Let erop dat u reageert binnen zes weken na de verzenddatum van het besluit. In uw bezwaarschrift moet het volgende staan: • uw naam en adres; • de datum; • het besluit waartegen u bezwaar maakt; • de redenen waarom u bezwaar maakt; • uw handtekening. U kunt ook digitaal bezwaar maken via www.sudwestfryslan.nl. Daarvoor heeft u wel een elektronische handtekening (DigiD) nodig. Wilt u de beslissing op uw bezwaar niet afwachten? Als u bezwaar maakt, blijft mijn besluit geldig tot ik over uw bezwaar heb beslist. Wilt u de beslissing op uw bezwaar niet afwachten en snel duidelijkheid? Vraag dan de voorzieningenrechter om een voorlopige voorziening. Dit betekent dat de rechter snel naar uw verzoek kijkt en een voorlopige uitspraak doet. Hieraan zijn kosten verbonden. Vraag dit na bij de rechtbank. Het adres van de voorzieningenrechter is: Voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Nederland, Postbus 150, 9700 AD Groningen.

 

Onderwerp: evenementenvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deBolswardgids.nl op 18-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Bolsward, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deBolswardgids.nl
Redactie deBolswardgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen bolsward
  2. 7e2b4c27dbba84b4db144a6043b3738f

Gerelateerde berichten