veegIn de late avond of nacht van 10 op 11 november vond er een diefstal plaats in Witmarsum aan de Arumerweg bij een mechanisatie bedrijf.

Hier werd een nieuwe veegmachine (identiek zoals op de ) uit de verpakking gehaald en gestolen. Deze stond op een pallet achter het afgesloten bedrijf. De politie vermoedt dat de buit met een voertuig afgevoerd moet zijn. Het gaat om een geel/zwarte veegmachine van het merk Handy, type Sweep, nr. 650TG. Nieuwwaarde € 750,-
Het kan zo zijn dat de machine wordt aangeboden aan een ijsclub of naar het buitenland zal verdwijnen. De politie hoopt op relevante informatie. U kunt bellen naar 0900-8844.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.