Verleende omgevingsvergunning voor het wijzigen van de voorgevel aan Rijkstraat 6, 8701 KJ Bolsward

DeBolswardgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verleende omgevingsvergunning voor het wijzigen van de voorgevel aan Rijkstraat 6, 8701 KJ Bolsward.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Súdwest-Fryslân heeft een omgevingsvergunning verleend. De gemeente geeft hiermee toestemming voor het wijzigen van de voorgevel aan Rijkstraat 6, 8701 KJ Bolsward.   Het besluit is verzonden op 13-06-2024.   Het zaaknummer is CLZ-00006075. Vergunningen kunnen worden ingezien. Hiervoor moet van tevoren telefonisch een afspraak worden gemaakt Team Vergunningen, 14 0515. Bent u het niet eens met dit besluit? Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u hiertegen in bezwaar maken. U doet dit door een brief te sturen naar het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Súdwest-Fryslân. Let erop dat u reageert binnen zes weken na de verzenddatum van onze brief. Om uw bezwaar in behandeling te kunnen nemen, moet u reageren binnen voornoemde termijn van 6 weken. In uw bezwaarschrift moet het volgende staan: · uw naam en adres · de datum · het besluit waartegen u in bezwaar maakt · de redenen waarom u in bezwaar maakt · uw handtekening Stuur uw brief naar: Burgemeester en wethouders van de gemeente Súdwest-Fryslân T.a.v. Team Vergunningen Postbus 10.000 8600 HA SNEEK U kunt ook digitaal bezwaar maken via www.sudwestfryslan.nl. Daarvoor heeft u wel een elektronische handtekening (DigiD) nodig. Wilt u de beslissing op uw bezwaar niet afwachten? Als u bezwaar maakt, blijft ons besluit in ieder geval geldig totdat we over uw bezwaar hebben beslist. Wilt u de beslissing op uw bezwaar niet afwachten en snel duidelijkheid? Vraag dan de voorzieningenrechter om een voorlopige voorziening. Dit betekent dat de rechter snel naar uw verzoek kijkt en alvast een voorlopige uitspraak doet.   Het adres van de voorzieningenrechter is: Voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Nederland, Postbus 150, 9700 AD Groningen. U moet hiervoor wel kosten betalen. Vraag dit na bij de rechtbank.

 

Onderwerp: bouwvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deBolswardgids.nl op 18-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Bolsward, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deBolswardgids.nl
Redactie deBolswardgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen bolsward
  2. 60bd00870d08a28ce344a79fd1d8a5de

Gerelateerde berichten