6 keer A,B en C bij Vitaloo

Negen jaar lang reed Marie Visser meerdere dagen in de week vanuit Pingjum naar zwembad Vitaloo in Bolsward om haar kinderen zwemles te geven.

 En vrijdagmiddag was het haar zoon Simon die als laatste in de familie zijn C-diploma behaalde. En omdat al haar kinderen zowel hun A,B als C diploma in Bolsward behaalde was het de hoogste tijd om de medewerkers van Vitaloo te trakteren op een wel heel bijzondere taart. De taart is in de vorm van een zwembad waarin de zwemleerkrachten Tjitze en Els aan de kant staan en de kinderen Akke, Alie, Coby Jan Yme, Eibert en Simon aan het zwemmen zijn.

Moeder Alie bedankte de medewerkers voor hun tijd, inzet en soms ook hun geduld die ze in de kinderen had besteed. Speciaal voor de gelegenheid waren alle broertjes en zussen van Simon, zijn vader Teake Klaas en zijn opa’s en oma’s  meegekomen naar het zwembad. Bij de laatste minuut watertrappelen sprongen de ouders en broers en zussen mee in het water om Simon bij zijn laatste minuut te ondersteunen.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.