52 parturen strijden om titel SwF Kaatspartij

Zaterdag zal een epische strijd losbarsten op het kaatsveld van Bolsward tijdens de SwF Partij. Maar liefst 52 parturen staan op de lijst.

©Henk Bootsma

Dit jaar wordt de kaatspartij alweer voor de 9e keer gehouden en stappen veel sportievelingen het veld op om mee te doen.

De SúdWest Fryslân kaatspartij was het eerste burgerinitiatief rondom de gemeentelijke herindeling die heeft geleid tot de nieuwe gemeente SúdWest Fryslân. De kaatspartij werd op bevrijdingsdag 2010 voor de eerste maal georganiseerd en is sinds 2011 vast onderdeel van het Bolswarder Hoofdklasse Weekend.

De SúdWest Fryslân kaatspartij is meer dan zomaar een kaatspartij, er zijn diverse initiatieven om een kaatswedstrijd aantrekkelijker te maken dan een doorsnee kaatswedstrijd. Voor zowel kaatsers, bezoekers, vrijwilligers en sponsors.
Zaterdag 7 juli vanaf 09.30  uur

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.