45 jaar ziekenverzorgster bij Bloemkamp

Groot was de verrassing voor Aggie Nagelhout toen zij woensdagmiddag begon aan haar avonddienst in Bloemkamp.

Daar stonden bijna al haar collega’s haar op te wachten en toe te zingen voor het feit dat ze 45 jaar in dienst was bij “verpleeghuis Bloemkamp”.  Althans dat was de naam van haar werkgever toen zij als 17 jarig meisje begon aan de opleiding tot ziekenverzorgster in Bloemkamp. Dat is inmiddels zorggroep Plantein geworden en ook het gebouw is in die 45 jaar vernieuwd. Maar ze voelt zich nog steeds thuis tussen haar cliënten en collega’s.

Nagelhout, afkomstig uit Sint Nicolaasga, werkt op de revalidatie afdeling in Bloemkamp en had haar collega’s niets laten weten van het jubileum maar viel door de mand door facebook. Daar liet ze een mooi bos bloemen zien die ze van haar familie had gekregen en dat viel op bij haar collega’s.  Die vonden dat ze haar moesten verrassen op de eerst volgende  werkdag en die was vandaag. Naast de vele felicitaties van collega’s en haar cliënten waren er ook veel bloemen, planten en cadeau’s voor de jubilaris.

Aan stoppen met werken denkt Nagelhout voorlopig nog niet maar haar 50 jarig jubileum zal niet gevierd worden want met drie jaar heeft zij haar pensioengerechtige leeftijd bereikt.

Op de foto staat de jubilaris met drie stagiaires van afdeling Goudsbloem die nog aan het begin van hun carrière staan. Van links naar rechts Marrit Zwerver , Aggie Nagelhout, Marlissa Velberg en Adri Sybesma.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.