2x turngoud voor GV Hanzestad in Lemmer

13 januari vond de eerste plaatsingswedstrijd groep 3 plaats in Lemmer. GV Hanzestad nam deel met Yara de Boer, Yasmine Niemarkt, Fleur Bonga, Lieke Boonstra, Fleur Atsma, Jeannette Jeger en Fenna Cuperus.

Na hard trainen, om alle oefenstof onder de knie te krijgen, was het zover. Yara beet de spits af in Jeugd 1 D3. Ze had het pittig op balk, ze startte op de 12e plek. Maar met een top sprong trok ze dat snel recht. Ook haalde ze de hoge scores op brug en langemat. Hierdoor werd ze verrassend 1e!

In pup 1 D3 deden maar liefst 28 turnsters mee. Fleur, Lieke, Fleur, Jeannette en Fenna gingen er vol tegen aan. Er waren 6 prijzen te verdele. Er werden prachtige oefeningen geturnd. Fleur Bonga werd 16e, Jeannette 10e, Fleur Atsma werd knap 5e, Fenna pakte het brons en Lieke haalde turngoud.

Yasmine Niemarkt turnde in pup 2 D3. Zij werd 11e.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.