2e editie Footgolf Bolsward op Paasmaandag

Nadat vorig jaar de eerste editie al een groot succes was, is er dit jaar besloten om de tweede editie van het Footgolf toernooi uit te breiden. Waren er het eerste jaar nog maar 9 holes, dit jaar breidt de organisatie dit uit tot 18 holes.

Het Footgolf Bolsward toernooi vindt plaats op sportpark het Bolwerk te Bolsward. De bedoeling is dat men alle 18 holes in zo min mogelijk schoten (met een voetbal) afwerkt.

Degene met de minste trappen over de 18 holes is de winnaar van het Footgolf Bolsward toernooi. Is het eenvoudig? In Bolsward niet, de aanwezige hindernissen, zoals tribunes, fietspaden, water, struikgewas, aflopend terrein en hekwerken zitten verwerkt in het parcours.

Het Footgolf Bolsward toernooi start op maandag 6 april om 12:00 uur en eindigt om 15:30 uur. Na afloop kun je als deelnemer ook nog BBQ-en. De kosten hiervoor zijn inbegrepen bij het inschrijfgeld.

Meedoen? Er zijn nog enkele plaatsen open. Geef je snel op via: www.footgolfbolsward.nl

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.