298 deelnemers bij A.P. van der Feer Sinterklaasloop

Ondanks de slechte voorspellingen stonden er bij de Sinterklaasloop van Bolsward 298 deelnemers aan de start.

De loop van de Lange Afstandlopers Bolsward een populaire loop en trekt ieder jaar enkele honderden deelnemers. Een loop waarbij het startschot door Sinterklaas wordt gedaan en de deelnemers na afloop een banketletter mee naar huis krijgen.

Nieuw dit jaar was dat de deelnemers door de winkel van hoofdsponsor A.P. van der Feer moesten lopen.  Hierbij was de winkel voorzien van speciale matten en was de collectie uiteraard aan de kant geschoven zodat de lopers alle ruimte hadden.

Voor 40 deelnemers lag na afloop een speciale prijs klaar. Door middel van loten op startnummer lagen daar bidons, t-shirts, sportsokken, sportschoenen of zelfs een sporthorloge klaar.

Winnaar bij de mannen werd Erik Bouma uit IJlst, hij liep de 7,6 km in 26.34. Bij de vrouwen was Ylona Kruis oppermachtig. Zij finishte in 30.47

 

Uitslagen

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.