25 mei weer een Vriendinnenavond in de Gasthuiskerk

Er is weer een vriendinnenavond op vrijdag 25 mei. De vriendinnenavond is deze keer in de Gasthuiskerk. Het thema van deze avond is “Alles wat adem heeft”

Vriendinnenavonden zijn gezellige uitjes om alleen of samen met een vriendin naartoe te gaan. Je kunt er even ontspannen en opladen, maar nog belangrijker; je neemt de tijd om je geest te vullen met God’s waarheid, door op een creatieve manier een bijbels thema te verwerken. Daarnaast is er ruimte voor het onderhouden van sociale contacten. We horen vaak terug dat de onderwerpen zo praktisch en direct toepasbaar zijn op de praktijk van alledag. Het is onze ervaring dat dit enthousiasmeert en ondersteunt in het dagelijks leven met God.

Samen bereiken we meer!

Het vieren van een vriendinnenavond gaat niet om hoe mooi het eruit ziet, hoe gezellig het is of wat de meegever is. Een vriendinnenavond is een plek om samen te ontdekken wie God is en we zijn in Gods ogen. Over de kerkmuren heen groeien we met elkaar op. Jij kent vast vrouwen die gezegend zouden kunnen worden met zo’n opbouwend avondje uit.
Laat jij hen weten dat ze welkom zijn by Tienke? Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Je bent van harte welkom!

Datum:      vrijdagavond 25 mei 2018

Tijd:           19.30 uur (tot 22.00 uur)

Locatie:     Gasthuiskerk (Gasthuissingel 33 te Bolsward)

Kosten:      collecte voor de kosten van € 5 p.p. (vrijwillig)

We zien je aanmelding graag zsm tegemoet op www.bytienke.nl

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.