25 % korting bij Mode in Bolsward (advertorial)

Vanaf woensdag 15 juni kunt u bij alle winkels van Mode in Bolsward nog voordeliger shoppen want tot en met 20 juni krijgt u 25% korting op de gehele collectie.

Mode in Bolsward bestaat uit de volgende winkels:

VISSER MODE Menswear staat voor casual modische kleding en een breed en verrassend assortiment voor de stoer geklede man van nu. In een gemoedelijke sfeer en onder genot van een bakkie kunt u op uw gemak en voorzien van een persoonlijk advies op zoek naar een nieuwe outfit. Het assortiment is breed met merken die goed aansluiten op de hedendaagse mode.

Wat is eigenlijk mode of trend? Bij VISSER MODE womenswear gaat het in eerste instantie om uiterlijk, comfort, kwaliteit en prijs, daarna komt trend. En zeker ook de service die we hoog in het vaandel hebben staan.

Mode is ook emotie en beleving. Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres! Beleving en advies krijgt u van een ervaren en enthousiast verkoopteam bij VISSER MODE in Bolsward.

CECIL STORE Bolsward
Iedereen heeft zo zijn eigen wensen en ideeën als het
om mode gaat. CECIL in Bolsward biedt een breed assortiment in kleding en accesoires en de service die daarbij hoort. Elke week aanvulling van nieuwe kleding en elke maand een nieuw kleur thema…
Dat is wat CECIL zo aantrekkelijk maakt!

 

ELEVEN Fashion & Lifestyle opende in augustus 2012 zijn deuren aan de Appelmarkt in Bolsward. ELEVEN is een onderdeel van VISSER MODE en is een gezellige sfeerwinkel vol mode, schoenen en niet te vergeten cadeaus, accessoires en opgeknapte meubelen. Elly Mulder steekt oude meubels in een nieuw jasje en verkoopt daarnaast ook haar eigen creaties. Marian Harman en haar collega’s zorgen voor een gezellige sfeer, waardoor het leuk passen en shoppen is bij ELEVEN.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.