24-uurs actie voor Serious Request (video)

Dutch Dance Division begon zaterdagmorgen een 24 uurs actie voor het Serious Request.

De dansorganisatie is ontstaan uit een samenwerking tussen Anytime Fitness Bolsward, Benediction’s Urban Factory en Bubbling TV 2.0. Zij proberen door middel van dans jongeren van de straat te houden. DDD komt in actie door een dansevenement te organiseren: “Dutch Dance Division steunt 3FM Serious Request”.

Er worden masterclasses en showcases gegeven door bekende dansers. Zo zullen onder andere Luciano Hiwat (bekend van Move Like Michael Jackson), Randy Telg & Alex da Rosa (bekend van Hollands Got Talent), Benediction (bekend van So You Think You Can Dance) en Kid Colombia (bekend van Battle On The Dancefloor) zich hiervoor inzetten.

Vanaf januari zal er dagelijks danslessen gegeven worden door DDD op de sportschool van Anytime Fitness

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.