24 uurs actie voor Serious Request door Dutch Dance division

 

Dutch Dance Division organiseert op 17 en 18 december een 24 uurs actie voor het Serious Request.

De dansorganisatie is ontstaan uit een samenwerking tussen Anytime Fitness Bolsward, Benediction’s Urban Factory en Bubbling TV 2.0. Zij proberen door middel van dans jongeren van de straat te houden. DDD komt in actie door een dansevenement te organiseren: “Dutch Dance Division steunt 3FM Serious Request”.

Er worden masterclasses en showcases gegeven door bekende dansers. Zo zullen onder andere Luciano Hiwat (bekend van Move Like Michael Jackson), Randy Telg & Alex da Rosa (bekend van Hollands Got Talent), Benediction (bekend van So You Think You Can Dance) en Kid Colombia (bekend van Battle On The Dancefloor) zich hiervoor inzetten.

Naast de workshops is er nog genoeg te beleven op de sportschool. Er staan leuke activiteiten gepland voor jong en oud en er is gelegenheid voor een hapje en een drankje voor een leuk prijsje en dus allemaal voor het goede doel.
“We gaan tijdens dit evenement 24 uur lang door! Op deze manier willen wij zoveel mogelijk geld inzamelen voor Serious Request”:Aldus Benediction, één van de organisatoren.

Neem dus al je vrienden, vriendinnen en familieleden mee op zaterdag 17 december vanaf 10:00 uur tot zondag 18 december 10:00 uur.

Locatie: Anytime Fitness Bolsward.
Adres: De Ward 10, 8701 MB, Bolsward.

We hebben onze eerste donatie al binnen! Een bedrag van 150 euro! Deze donatie is afkomstig van M. H. Installatietechniek. Wij willen hen hier hartelijk voor bedanken.

M.H. Installatietechniek is een allround loodgietersbedrijf uit ‘s-Gravenzande. Zij plaatsen badkamers , toiletten en CV ketels. Service en kwaliteit staat hoog in het vaandel.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.