22e Bedrijvenvolleybaltoernooi zoekt teams

Volleybalclub Bolsward houdt op woensdagavond 22 april het bedrijfsvolleybaltoernooi om de Bolswarder Bedrijven Bokaal.

Het is alweer de 22ste keer dat dit gaat gebeuren. De speeltijd is van 19.00 tot 23.00 uur. De deelname staat open voor gemengde ploegen van alle bedrijven en instellingen uit Bolsward en omgeving. Het fluiten is in handen van leden van Volleybalclub Bolsward.

De kosten bedragen € 50,00 per team. Er kunnen 18 teams meedoen, in drie categorieën: A, B en C. Men wordt verzocht zelf tevoren de eigen sterkte te bepalen. Omdat zich doorgaans meer ploegen melden dan geplaatst kunnen worden, is het raadzaam zo snel mogelijk in te schrijven, onder het motto; wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Opgeven kan bij Hans Mol, E-mail; zeemol@hetnet.nl. De inschrijving sluit definitief op 9 april. Betaling graag voor 12 april op bankrekeningnummer 3087.54.433 t.n.v. VC Bolsward te Bolsward.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.