21 Parturen op de 70ste Bedrijfskaatspartij

Aankomende zaterdag om 09.00 uur is de aftrap van de 70ste Bedrijfskaatspartij bij de Broerekerk in Bolsward.

Showband Hollandia begeleidt de kaatsers vanaf het Broereplein, na een rondgang door de stad, naar de kaatsarena ’t Oordje. Vervolgens barst om 10.00 uur de strijd los tussen 21 bedrijven, die gaan strijden om de hoogste eer. Dit jaar hebben een aantal bedrijven na een periode van afwezigheid zich weer aangemeld, ook zijn een aantal vertrouwde parturen weer van de partij. Ook speciaal, is het partuur van A.P. van der Feer, wat geheel uit vrouwen bestaat.

De loting is als volgt;1. van der Werf’s Bouwstoffen BV, 2. Rogé BV Metselwerken, 3. Sporthuis A.P. van der Feer, 4. Elkien, 5. Hochwald Foods Nederland BV, 6. Zonklaar, 7. Installatiebedrijf van der Pol, 8. Bedrijfswagen Service Friesland, 9. Jorritsma Bouw BV, 10. Sandstra Transport BV, 11. Empatec, 12. Posthumus Draaijerij, 13. Bentacera, 14. Posthumus Ark, 15. Rentex Floron, 16. Rabobank, 17. UCC United Coffee, 18. Politie Friesland, 19. Hoveniersbedrijf Bas van der Werf, 20. Autoschade van Krimpen, 21. Anton Visser Constructie & Reparatie

De finale wordt gespeeld rond 16.00 uur. Na afloop vindt de prijsuitreiking plaats op ’t Oordje.

Tot  zaterdag 17 juni.

 

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Related posts

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.