1ste natuurwandeltocht Milieugroep Bolsward

Zoals onlangs op deze site is vermeld, organiseert de Miljeu Wurkgroep Boalsert, in het kader van haar jaar 25 jarig bestaan, verspreid over het jaar een aantal natuurwandeltochten.

Rintje Altena, een ervaren plantendeskundige, neemt U op onze eerste oriënterende wandeling mee door Bolsward en vertelt U meer over planten die hij zoal in de loop van de jaren in en rondom Bolsward heeft waargenomen. De 1ste tocht start op 10 april a.s. om 18:45 uur bij het Convent, Groot Kerkhof (nabij de Martinikerk) in Bolsward en duurt tot ongeveer 20.00 uur.

De 2e tocht, die zich meer richt op planteninventarisatie, vindt plaats 24 april.

Heeft u hart voor alles wat groeit en bloeit, wilt u uw kennis verbreden en meer zicht te krijgen op het belang van biodiversiteit? Meldt u dan nu aan

via het contactformulier op onze website www.milieugroepbolsward.nl, via ons mailadres info@milieugroepbolsward.nl of telefonisch bij Evert Salverda via tel. 0515573812. Let op: het aantal plaatsen is beperkt, dus meldt U tijdig aan!

St. Miljeu Wurkgroep Boalsert

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.