Conferentie Huiselijk Geweld en Kindermishandeling

Workum – De gemeenten Súdwest-Fryslân en Littenseradiel organiseren op dinsdag 15 november in de Klameare in Workum de conferentie Huiselijk Geweld en Kindermishandeling.

Deze gaat over de verschillende vormen van geweld en wat de directe omgeving, zoals buren, familie en professionals kunnen doen.

Er zijn diverse workshops over bijvoorbeeld geweldloze communicatie, ouderenmishandeling, maar ook sexting, grooming en cyberpesten. Ook is er een workshop voor vrijwilligers waarin u leert hoe u mishandeling en geweld kunt herkennen en wat u kunt doen. U bent van harte welkom om aanwezig te zijn op deze conferentie en mee te doen aan de workshops.

Wanneer: Dinsdag 15 november
Tijd: 13.00-16.30 uur
Waar: Klameare, Workum

Meld je aan voor de conferentie via deze link

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.