Concertconcours OMF op Omroplive.nl

Het voorjaar staat voor de deur en daarmee ook het voorjaarsconcours van de OMF. De muziek van Harmonie, Fanfare en Brassband is op zaterdag 19 maart weer live te zien en te beluisteren via Omrop Fryslân.

Het concertconcours van de OMF is dan vanaf 9.00 uur rechtstreeks te volgen op de internetzender Omroplive.nl en via de Omrop-app.

Aan het concertconcours van de OMF (Organisatie van Muziekverenigingen in Fryslân) in ‘De Lawei’ doen 18 muziekverenigingen mee. De optredens zijn live te volgen via www.omroplive.nl. De juryleden zijn: Gert Buitenhuis, Durk Lautenbach, Hennie Ramaekers, Alex Schillings, Danny Oosterman en Jacob Slagter.

Naast de live-uitzending maakt Omrop Fryslân ook opnamen van de optredens. Die zijn later terug te horen op de HaFaBra-internetzender Koperkanaal.nl. De orkesten spelen ook inspeelwerk, de koralen daarvan worden op zondagochtend tussen 06.00 uur en 08.00 uur uitgezonden in het radioprogramma Koperkanaal FM.

Kijk voor meer informatie over het concertconcours ook op www.omfryslan.nl.
Zaterdag 19 maart vanaf 9.00 uur tot ongeveer 23.00 uur op www.omroplive.nl.

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.