12-uursactie Majorettes cmv Oranje: verrassend hoog eindbedrag

De instructrice Lyanna Oostra was er, met behulp van Lysanne Ewouds en Rianna Haitsma-van der Goot, helemaal klaar voor. De majorette-afdeling van CMV Oranje Bolsward was vol in actie op zaterdag 14 april: de 12-uur-sponsoractie!

Met de opbrengst van de sponsoractie zal de nieuwe spetterende showkleding voor de thema’s ‘running’, ‘feest’ en ’twirling’ aangeschaft worden voor 3 van de 5 twirlteams, die bestaan uit meiden in de leeftijd van ongeveer 5 tot 17 jaar.

Een flink aantal sponsoren had het volste vertrouwen in de majorettes getoond door een bijdrage toe te zeggen, mits de 12 uren les voltooid zouden worden uiteraard. Vol enthousiasme stonden de meiden om 8 uur in de gymzaal van de Sint Maartenschool voor een flinke dance warming-up.

Een dag vol actie met uiteraard het 12 uur lang trainen van de 5 teams, duo-trainingen, solo-trainingen, gezelligheid, spelletjes, lachen, samen eten en vooral de twirlshows afmaken voor de wedstrijden die al spoedig volgen.

De hele dag was er publiek aanwezig om de majorettes aan te moedigen. Tijdens het laatste uur liep de gymzaal helemaal vol met familie, vrienden en kennissen; allemaal nieuwsgierig naar de nieuwe dance twirlshows en uiteraard benieuwd naar het resultaat van de sponsoractie.. Een verrassend hoog bedrag van € 1.201,- is er opgehaald. Alle sponsoren hartelijk dank!

Bijzonder vandaag waren het aantal jubilerende leden, zij werden gehuldigd:(vlnr) Marije Terpstra (10 jaar), Gea ten Pas,  Lysanne Ewouds, Laura Ypma, Myrthe den Otter en Ines Zwaagstra (allen 7,5 jaar). Voor deze prestatie ontvingen zij een kettinkje (10 jaar) of een twirlspeldje (7,5 jaar) als aandenken. Een hele verrassing voor deze dames. Geweldig dat zij al zo’n lange tijd zijn verbonden aan de vereniging en we hopen dat ze ook nog heel lang door gaan!

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Related posts

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.