12 huwelijken op 12-12-12

Vandaag, op woensdag 12-12-12  zal in onze gemeente 12 maal een huwelijk worden gesloten en daarmee is de gemeente Sudwest-Fryslân de koploper in Friesland wat betreft het aantal trouwerijen vandaag.


Omdat Sw-Fryslân groot is en zoveel trouwlocaties heeft, is het een populaire gemeente om te trouwen. In Bolsward worden vier huwelijken gesloten en om 11 uur was het de beurt aan Pieter Posthumus en Miranda de Groot. Een datum voor hun huwelijk was eigenlijk al een tijdje duidelijk. Ze hebben nu 12 jaar een relatie en daar paste maar één datum bij. Helaas waren ze bij het aanmelden net te laat want het tijdstip 12 uur was al geboekt.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.