11 noordelijke ondernemers organiseren EK-poule met meer dan 10duizend euro aan prijzen

Eindelijk! We gaan weer echt Europees voetballen en fans kunnen vanaf de bank lekker meespelen door deel te nemen aan een fantastische EK-Poule. Niet zomaar, maar om heel grote prijzen! En de deelname is gratis. 

GRATIS DEELNAME »

De EK-Poule is een initiatief van online tassenshop THEBAGSTORE uit Leeuwarden (hier kan je ook jouw eigen bedrijfsnaam vermelden) die negen enthousiaste noordelijke ondernemers aanzette tot deelname. Dat leverde een flink aantal prijzen op met een totaalwaarde van meer dan tienduizend euro.

De deelnemende ondernemers zijn: www.thebagstore.nl, www.kinderfietsen.com, www.inductiebeschermer.nl, www.sweetlivingshop.nl, www.dewijnkoelkast.nl, www.sportbh.nl,  www.bloombak.nl, www.workoutgear.nl, www.gadero.nl, www.intersportluxen.nl & www.wovar.nl.

Hoe werkt het?

JE KUNT TE ALLEN TIJDE IN DE PRIJZEN VALLEN »

Er zijn drie wegen die leiden naar fantastische prijzen.

Voorspellingspoule

-als deelnemer voorspel je de wedstrijduitslagen per ronde

Na iedere ronde zijn er winnaars, met uiteindelijk een overall EK-Poule voorspellingen winnaar.

Sterrenteam

-je stelt je eigen elfkoppige sterrenteam samen

Je kiest van elk land jouw favoriete sterspeler die je in jouw team laat plaatsnemen. Deze spelers kunnen jou naar de EK-poule Super11 overwinning loodsen. Per speler verdien je namelijk punten want iedere scorende strafschop of geweldige pass levert jou een hogere ranking op.

Lucky Shot

-ben jij het Lucky shot?

Na elke speelronde worden minimaal vijf Lucky shots afgevuurd. Er wordt een willekeurig nummer getrokken, dat -als het overeen komt met jouw positie in de ranglijst- een vette prijs oplevert. Dus of je nu 12de of 264ste staat, je maakt altijd kans.

Of je nu wel of niet van voetbal houdt en er veel of weinig van weet, je maakt altijd kans!

De grote winnaar is uiteindelijk diegene die zowel met zijn of haar voorspellingen in combinatie met de Superelf de meeste punten heeft vergaard.

Amateurteam maakt kans op zestien SmartBags van THEBAGSTORE

Jouw amateurclub kan al voor dat her EK begint in de prijzen vallen. De vereniging die dit persbericht op de website van de club plaats, maakt kans op zestien Smartbags van
THEBAGSTORE, voor een team naar keuze.

Meld je gratis aan

De link naar de EK Poule vind je hier: https://www.super11.nl/i/thebagstore

Nog meer informatie vind je op www.thebagstore.nl/ek-poule

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.