11-11-11 (2)

Joël Kampstra en Liesbeth Roodbergen stonden vanmorgen bij het stadhuis van Bolsward om te gaan trouwen en met hun waren ook de familieleden en vrienden aanwezig.

Joël en Liesbeth zijn één van de 11 bruidsparen die in onze gemeente  op 11-11-11 gaan trouwen. Maar zij stonden er even voor 11 uur. Er is heel bewust voor deze dag gekozen en dat was ook te zien bij de aankomst bij het stadhuis. Joël kwam met zijn toekomstige vrouw aanrijden in een renault 11. Al sinds hij zijn rijbewijs heeft rijdt hij in deze auto en heeft hij al zo’n zestien verschillende renault 11 ’s gehad. De uitvoering waarin hij nu rijdt is bijzonder, daar rijden er nog maar drie van in Nederland.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.