11-11-11 (1)

Vandaag is het 11 november, voor veel mensen een gewone dag, alhoewel voor de kinderen het weer een speciale dag is. Zij mogen met de lampion langs de deuren om Sint Maarten liedjes te zingen en wat snoep in ontvangst te nemen.

Maar voor Manon Hagewoud uit Bolsward is het een hele bijzondere dag, zij wordt op de 11e van de 11e 11 jaar.  Voor Manon betekent 11 november dus meer dan alleen de Sint Maartenviering, voor haar is het de hele dag groot feest. Manon zit in groep 7 van de Sint Maartenschool waar uiteraard het Sint maartenfeest ook uitgebreid gevierd wordt. Ook de geboorte van Manon was destijds bijzonder; Op 11-11-2000 is ze in het Antoniusziekenhuis in de toenmalige gemeente Sneek geboren.

Voor de plaatselijke carnavalsverenigng ‘de Oeletoeters’ reden om haar het’eerstgeboorterecht’ toe te kennen,een soort ere lidmaatschap van de carnavalsvereniging.Voor Manon werd een spaarbankboekje geopend met daarop 111 gulden en 11 cent. Voor de trotse ouders was er een fles Joustra beerenburg.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.