100 jaar fiets Elfstedentocht


Bolsward-Dit jaar bestaat de Fiets-Elfstedentocht 100 jaar en voor het geval u het nog niet wist is de steiger, die voor de gevel van Etos staat ,bekleed met een groot spandoek die dit nog eens duidelijk maakt.

Het pand wordt momenteel gerestaureerd en eigenaar Daan Lunter vond dat de steiger met het blauwe steigerdoek niet mooi stond in het centrum van Bolsward. Zeker met het oog op de fiets-Elfstedentocht  van 28 mei. In overleg met de bedrijven die betrokken zijn bij de restauratie en de voorzitter van de fiets-Elfstedentocht daagde hij ZWF Vlaggen uit om een passend doek te maken voor de steiger van 14 bij 9 meter. Met dit als resultaat. 

Alle betrokken partijen zijn zeer te spreken over het resultaat. Het doek blijft hangen zolang de restauratie duurt en dat is naar verwachting nog zo’n vier weken.

Foto:Tonnie Siemonsma

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.