1 april

Natuurlijk stonden er geen mensen te wachten om verzoeknummers in te dienen bij de stadsbeiaardier. Hij was niet eens aanwezig deze koopavond. Maar toch is de één april grap van TV Bolsward geslaagd.

De trap zou te gevaarlijk zijn om te beklimmen en daardoor verbood de arbeidsinspectie het live spelen. De grap haalde zelfs de Leeuwarder Courant. Omdat onze collega van www.grootsneek.nl de boel niet vertrouwde en besloot mee te gaan in onze grap. Hij plaatste het op zijn website, en dat zag de LC. Een aantal lezers had bij ons op de site al gereageerd onder het artikel, maar die hebben we maar uitgezet nadat iemand er 1 april had onder gezet. Tja een grap moet niet te vroeg als een zeepbel uiteen knallen. De Leeuwarder Courant citeerde zelfs  beiaardier Klaas de Haan:”Hoe zou het anders moeten en komen ze daar nu pas mee”, foeterde hij, aldus de LC. En als we bij navraag bij de redactie van de Leeuwarder Courant dan nog te horen krijgen dat het ANP meegegaan is in ons artikel:”De plaatselijke anp-correspondent is vrolijk in de grap getrapt. Die heeft er de 30ste maart een serieus bericht aan gewijd”. aldus een redacteur.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.