Sc Bolsward (za) redt punt inslotfase

RINSUMAGEEST – In de uitwedstrijd tegen VCR uit Rinsumageest heeft SC Bolsward (za) in de slotfase van de wedstrijd een punt gered. Spits Bart Gietema knikte in de negentigste minuut zijn tweede van de middag binnen en bepaalde daarmee de eindstand op 2-2.

Het begin van de ploeg van trainer Wilco de Bakker was behoorlijk belabberd. Binnen twintig minuten stonden de geel-zwarten al met 2-0 achter. Tweemaal kopte VCR-verdediger Melle Wielinga uit een corner raak.

De aansluitingstreffer van Gietema viel, eveneens uit een hoekschop, kort na de 2-0. In de tweede helft joegen de Bolswarders op de gelijkmaker; die viel uiteindelijk in de laatste minuut van de wedstrijd.

SC Bolsward heeft acht punten uit zes wedstrijden en staat daarmee gedeeld zesde op de ranglijst.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.